Casa Ron

Events

FLESJE POPPEN

In 2020 doet Niek mee aan het populaire televisieprogramma The Bachelorette. Een ware rollercoaster waardoor de 32-jarige Bredase Niek in één klap een bekend gezicht wordt. De vriendelijke, altijd tiptop verzorgde en goed geklede ondernemer is zeer positief ingesteld en geniet van zijn bruisende leven. De slogan “flesje poppen” wordt dan ook veelvuldig gebruikt in de serie, maar ook online is de term populair. Meer dan 140 duizend volgers op Instagram volgen het leven van Niek inmiddels op de voet. Dit bracht hem op een nieuw idee, een idee waarin hij zijn zakelijk inzicht én bruisende feestleven op ludieke wijzie combineert.

Een heerlijk, góede Italiaanse bubbel!

Na een goed lopende samenwerking met Ghino Gin, hebben wij daar nu de bubbels, van niemand minder dan Niek Marijnissen, aan mogen toevoegen.

Geen flauwe bubbels, maar een hele goede Italiaanse Gran Cuvée met een heerlijke frisse smaak en geur. Aromatisch, fruitig en zuur, alles is perfect in balans, niets is overheersend. De perfecte bubbel om iets mee te vieren.

Back

The real taste of Cuba