Casa Ron

Partners

2020

30 Love

(30 love als tennisterm) op diverse tennisclubs, is uitgegroeid tot het oudste en succesvolste 30+ feest. Met edities in Rotterdam

View event

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard is een Nederlandse betaaldvoetbalclub uit de gemeente Sittard-Geleen die op 1 juli 1968 na een fusie werd opgericht. Vanaf het seizoen 2018/19 speelt de club in de Eredivisie, nadat een tweede plaats in de Eerste divisie 2017/18 genoeg was voor promotie.

View event

Fletcher hotels

Fletcher Hotels is een Nederlandse keten van hotels die in 1997 is opgericht door Chris Luken, die zelf eerder als ober werkzaam was bij Van der Valk Hotels. Hij kocht hotel Koogerend op Texel en vernoemde de keten naar zijn hond; Fletcher.

View event

Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam is een betaaldvoetbalclub uit Rotterdam. Sparta werd opgericht in 1888 en is daarmee de oudste club in het betaald voetbal in Nederland. Slechts elf amateurclubs in Nederland zijn ouder dan Sparta. Aan het begin van de twintigste eeuw was Sparta een van de meest toonaangevende sportclubs in Nederland.

View event

SBV Excelsior Rotterdam

SBV Excelsior is een Nederlandse betaaldvoetbalclub uit de wijk Kralingen in Rotterdam. Excelsior speelt zijn thuiswedstrijden op Woudestein, dat na de uitbreiding in zomer van 2016 plaats biedt aan 4400 toeschouwers. Per 1 mei 2017 heet dit het Van Donge & De Roo Stadion.

View event

Insight Beach

Geniet van onze unieke tafelsetting en dans mee op de beats van de grootste grootste dj’s. Reserveer jouw Cabana of Beach Bedje voor 2 personen via ons online reserveringssysteem. Dagje stadsstrand. Bites by Pascal. Luxe aan het water.

View event

The Harbour Club

Laat u verrassen door het ‘top notch’ interieur en hoogwaardige kookkunsten. De sprankelende sfeer en het fantastische eten zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Hoogstaande kookkunsten. Midden in het Stadspark. Luxe, ruim terras.

View event

Frank 010

Eén keer per maand brengen wij al het moois van de stad samen. We vieren de opening van het weekend groots met bloedstollend lekkere cocktails

View event

Gassan Diamonds

GASSAN Diamonds is een Nederlandse diamant- en juwelenhandel in Amsterdam. Het bedrijf verkocht in 2005 diamanten en andere voorwerpen ter waarde van ongeveer honderd miljoen euro.

View event

De Vrijdag Borrel

Vanaf 2007 is de Vrijdagborrel actief en het is de eerste borrel in Nederland met een exclusief concept. De Vrijdagborrel is bedoeld voor mensen die na werktijd gezellig bij elkaar komen om te borrelen in een gezellige en sfeervolle omgeving. Om de Vrijdagborrel meer spanning en glans te geven wordt de borrel één keer in […]

View event

The real taste of Cuba